lørdag 1. januar 2011

Gåveliste

Sida både Marit og eg har budd heimefrå i fleire år, så har me alt me treng av kjøkkenutstyr, serviser og anna. Så altså har me ikkje behov for nokre gåver. Derfor ønskjer me heller å samla inn pengar til KFUK-KFUM Global sitt arbeid I det sørlege Sudan. Heilt spesielt ønskjer me å støtte bygginga av ein helseklinikk for kvinner i Yambio.

Bakgrunn for prosjektet:
Sudan er et land sterkt preget av mer enn 20 år med borgerkrigstilstander. Etter at fredsavtalen mellom Nord og Sør ble inngått i 2005 har forholdene blitt stadig bedre men fortsatt er det store utfordinger blant annet knyttet til infrastruktur.

Sudan KFUK ble startet i 1997 i Yambio i Sør-Sudan og ble tatt opp i Verdensforbundet av KFUK i 2007. KFUK driver sitt arbeid rettet mot kvinner i et område hvor kvinner tradisjonelt sett har lite makt. De arbeider blant annet med ulike typer opplysnings- og utdanningsarbeid for eksempel innen temaer som HIV/AIDS, engelsk og familieplanlegging.

For detaljert informasjon om prosjektet kan du sjå på KFUK-KFUM Global sine sider
KFUK-klinikk underveis i Yambio : KFUK-KFUM Global

Hvis noen ønsker å gi oss en gave ved å støtte dette prosjektet, er det mulig å overføre penger til kontonummer: 97134444294. Da kommer pengene inn på en av våre konti, slik at vi får oversikt over hvor mye som er samlet inn, og kan overføre hele summen til Global etter bryllupet.

1 kommentar:

  1. Har nå lagt inn kontonr i teksten over, i tilfelle noen savnet det.

    SvarSlett